Niet mogen of kunnen maar MOETEN!!

Eindelijk weer eens een seizoen waarna men niet terug MOET blijven blikken naar tegenvallende resultaten. Verrassend na een degradatie maar wel waar. Omdat niemand binnen de organisatie iets te verwijten valt kan en MOET VVV de vruchten plukken van de vooruitgangen die in een stroomversnelling zijn geraakt.

Allereerst de selectie, die is uiteraard op een hoger niveau dan dat die 2 jaar geleden in de Eerste divisie was, “Mo” MOET ervoor zorgen dat deze groep grotendeels intact blijft en dat versterkingen ook potentie hebben om volgend jaar eventueel mee te groeien naar de eredivisie. De eerste 2 aankopen(Kolder en Schaken) en de aanstaande transfer (van Kouwen) lijken een goede stap in die richting.

Na het vertrek van Wetzel MOET er een trainer komen die de groep verder ontwikkeld, er zijn voor VVV meer mogelijkheden op dit gebied door de prestaties van afgelopen seizoen. VVV heeft laten zien welk soort voetbal de club wil spelen en dat dit met de huidige selectie ook mogelijk is.

Ook MOET er op financieel gebied wederom een impuls gegeven worden aan de club, nu de begroting terug gaat naar 5 miljoen is er voor de commerciƫle afdeling binnen VVV een belangrijke taak weggelegd om sponsors te binden aan de club en om nieuwe markten aan te boren. Binnen VVV zijn zich daar duidelijk van bewust en een nieuwe structuur zal in de toekomst daar aan bijdragen.

Twee andere belangrijke zaken die MOETEN gebeuren zijn op de eerste plaats het stadion. VVV MOET in de nabije toekomst verhuizen naar een nieuw stadion om een verdere stap vooruit te kunnen maken. De gemeente Venlo, Hai berden en door hem opgerichte commissie MOETEN hier snel met een goede locatie komen en de financiƫle middelen MOETEN bijeen gesprokkeld worden.

Er MOET wel een hoop gebeuren, want over bijvoorbeeld Jeugdopleiding een uitverkocht stadion en afspraken met supporters(bijv. Feestavond) en al die andere punten ga ik nu niet schrijven.

Last but not Least VVV MOET komend seizoen “gewoon even” promoveren zodat we met zijn allen “onze club” in 2010 in de eredivisie kunnen, mogen en MOETEN steunen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>